Kalmar Padel- Spela Padeltennis i Kalmar. Hitta Padelbanor i Kalmar. Padelhall i Kalmar. Inomhusbana för Padel i kalmar.


Välkommen till Kalmar Padel. Padel är en racketsport, som ibland beskrivs som en blandning mellan tennis och squash. Padel är mycket enklare (och roligare) att spela än tennis och bollduellerna blir längra. Du kommer snabbt att märka hur roligt padel är. Dessom är det socialt. Padel spelas i dubbel, med 2 spelare i varje lag. Populärt är att spela padel i turneringar med spelformen Cup Americano. Då spelar man med olika medspelare i varje match. Under 2020 fick Kalmar sin första padelhall. Nu kan Kalmar ebjuda ett stort antal padelanläggningar.

Gilla Kalmar Padel på facebook och följ padelns utveckling i Kalmarregionen.Kalmar får ännu en stor padelhall.

2020-09-23 Det ser ut som att Kalmar får ännu en stor padelhall. Det är Kalmar Tennisklubb, som planerar att bygga en hall med 6 padelbanor.

Kalmars första singelbana för padel.

2020-08-29 Nu är Kalmars första singelbana vid Malkars Västra klar.

Hitta Padelbanor.

2020-08-27 Förmodligen Nordens största databas över padelbanor och padelhallar. Läs mer

RABATTKOD

Publicerad: 2020-08-27 Just nu så bjuder Padelspecialisten.com på ett rör med Babolat Padel+ padelbollar när du handlar för mer än 1000 kr hos dem. Erbjudandet gäller så länge rabattkoden BABOLAT+20 är aktiv i deras webshop. Till butiken

Klartecken för ny padelhall.

2020-08-27 Klartecken för No1 Padelcenter. Samhälls-byggnadsnämnden gav ikväll bygglov för en ny padelhall på Polhemsgatan i Kalmar.

RABATTKOD

Publicerad: 2020-08-27 5% rabatt på alla nya padelrack. Padelspecialisten.com på ett rör med Babolat Padel+ padelbollar när du handlar för mer än 1000 kr.
Erbjudandet gäller så länge rabattkoden sommar2020 är aktiv i deras webshop.
Till butiken

Mer padel i Mönsterås

2020-08-27 Nu byggs det fler padelbanor i Mönsterås! Det är Ostkustens Padelbana som bygger en padelbana i Mönsterås. Det är den andra padelanläggningen i Mönsterås kommun.

Mörbylånga Padel

2020-08-25 Nu byggs det padelbanor i Mörbylånga! Platsen är på gamla sockerbruksområdet bredvid ICA Skansens parkering. Montering av padelbanorna ska ske under nästa vecka om vädret tillåter.

Mera Padel

2020-08-23 Vid Färjehallen i Färjestaden kommmer det att byggas tre utomhusbanor för padel. Det planeras också för en padelhall i Björnhovda. Det finns också planer för utomhsubanor vid konstgräsplanen. Förra veckan blev Färjestadens Padel klara med sina två utomhusbanor öster om Färjestaden.

Annons:


Bullpadel Hack Pro Padelbag, Blå

Bullpadel Hack Pro Bag - Optimal Padelväska för Proffs och Entusiaster Upptäck den ultimata padelväska som kommer att ta din padelspelupplevelse till nästa nivå - Bullpadel Hack Pro Bag, Blå Padelbag.&hellip:

645.00


Uppdaterad: 2023-11-23


Annons:


CLUB RIB POLO SHIRT finns hos Racqet

Club style with a modern twist. The slightly longer fit makes this tennis tank top from adidas Club the perfect match for leggings and short tights. AEROREADY wicks away moisture and mesh panels help keep&hellip:

445.00


Uppdaterad: 2023-04-26Padel i Bergkvara

2020-08-22 Det ser ut att bli en padelhall i Bergkvara. Tidningen Barometern rapportera att bygglov är inskickat för en padelhall med två banor. Om det löper på enligt plan, så ska hallen stå klar i November. (Bild: Google)

Östra skolan

2020-08-21 Nytt bygglov för padelhallen vid Östra skolan i Färjestaden. Förra bygglovet upphävdes av Länstyrelsen.

Alla synonymer är en sajt för dig som vill söka efter synonymer till ett ord eller en fras. En synonym till padel är t.ex padeltennis. Sajten erbjuder också en smart korsordsknäckare (korsordslösare) om du har fastnat på ett eller flera ord i korsordet.

No1 Padelcenter

2020-08-21 Oklart om nya padelhallen vid Polhemsgatan i Kalmar beviljas bygglov. Tjänstemännens förslag till samhällsbyggnadsnämnden är nämligen att bygglovsansökan ska få avslag med motiveringen att marken är avsedd för industriändamål. Det är inte säkert att politikerna röstar nej. Det som komplicerar saken är att Kifab Arena och andra hallar har byggts på industriområden....

Padel i Färjestaden

2020-08-18 Nu går det att spela padel i Färjestaden! Padelbanorna av panoramatyp ligger naturskönt belägna öster om Färjestaden.

Padel på Malkars Västra

2020-08-11 Malkars kommer att öppna sin första padelbana (singel Court), som kommer att finnas i direkt anslutning till utegymmet vid deras anläggning Kalmar Västra. Där kommer medlemmar att kunna boka och spela Padel dygnet runt alla dagar i veckan. Fördelen med spela på single court är att det räcker med en vän för att få en tufft pass tillsammans.

Vinnarbana

2020-08-03 Padelcup har stöd för Vinnarbana Americano, som är en variant av Cup Americano där det gäller att kämpa sig till Vinnarbanan. På vinnarbanan gäller det att försvara sin position, så att man står som vinnare på vinnarbanan i sista spelomgången.

Södra Padel

2020-08-03 Snart öppnar Södra Padel vid Södra vägen i Kalmar. Padelhallen är granne med Banan och Anicura. Södra Padel har valt Padelgalis, som leverantör av sin panoramabana. Underlaget är Mondo Supercourt för bästa prestanda. Tack vare att det är bara en bana i hallen, så blir det mera avskildhet än när man spelar i en stor hall. 🎾🎾🎾

Grönhögen

2020-07-19 Nu byggs det en padelbana i Grönhögen på södra Öland. Grönhögen är känt för sitt kalkbrott, som har blivit en populär badplats, sin fina golfbana och windsurfing. Redan i slutetav juli beräknas padelbanan stå klar och det blir den första padelbanan på södra Öland. 🎾🎾🎾

Padel i Färjestaden

2020-07-19 Redan i augusti så får Färjestaden sina två första utomhusbanor för padel. Det kommer vara två panoramabanor från PadelGalis och banorna kommer att placeras ett par hundra meter från ICA Almers i Färjestaden. #färjestaden #öland #padel #kalmarpadel

Padel Monrad

Padel Monrad är som en Knock-out turnering fast utan knocken! Även om man förlorar så stannar man kvar i turneringen. Alla lag får nämligen spela lika många matcher! Men varje match påverkar slutplaceringen!

Hitta Spelpartner

Det finns flera facebookgrupper för er som vill hittta spelpartners och motståndare för padelmatcher i Kalmar-området. De flesta grupper är dock knutna till en specifik padelanläggning, så man kan behöva titta runt i flera grupper.

Grönhögen

2020-07-06 Det byggs just nu en utomhusbana i Grönhögen på Södra Öland.

Team Americano

Team Americano är en spelform med fasta lag (Man spelar alltså med samma medspelare under hela turneringen), fast poängräkningen är precis som i Cup Americano. En vunnen boll ger en poäng. Man spelar normalt om 32 poäng, men man kan även spela om 24 poäng för få kortare padelmacther. Så slutar padelmatchen 20-12, så får spelarna i hemmalaget 20 poäng och spelarna i bortalaget 12 poäng. Poängen räknas ihop från matcherna och sammanställs i en tabell. Till skillnad från spelformen Cup Americano, så behöver antalet deltagare i turneringen vara delbart med fyra.

#TeamAmericano #LagAmericano

Öland Padel Club

Välkommen till Öland Padel Club och utomhusbanan på norra Öland (3 km från Sandvik kvarn). Padelbanan är belägen vid Södviks förskola, Mejerivägen 6, 38770 Löttorp. Rack och bollar går att hyra på Södviks Bageri.

Södra Padel

2020-06-26 Om 5 veckor öppnar Södra Padel vid Södra vägen i Kalmar. Padelhallen blir granne med Dunder och Banan. Södra Padel har valt Padelgalis som leverantör av padelbana och blir ett välkommet tillskott till padelutbudet i Kalmar-området.

Mixed Cup Americano

Padelcup.se har stöd för Mixed Cup Americano, vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa automatiska spelscheman med mixade lag och spelformen Cup Americano. Varje padellag kan t.ex bestå av en herr- och en damspelare, som spelar dubbel med olika medspelare i varje match. Så damerna spelar alltså med olika herrspelare som medspelare i varje match. Det går förstås lika bra att mixa t.ex erfarna padelspelare och nybörjare så att det i varje lag alltid är en erfaren spelare tillsammans med en nybörjare.Ligaspel

Ligaspel, där varje match spelas bäst om 3 eller 5 set. Poängräkningen är precis som för tennis. När ett lag har vunnit en match i spelformen ligaspel, så tilldelas vinnaren 2 poäng. Ligaspelet kan hantera upp till 4 grupper med max 40 spelare (20 lag) per grupp. Totalt 160 spelare per turneringNo1 Padelcenter

2020-05-22 Nu görs det plats för en ny padelhall på Polhemsgatan i Kalmar. Padelhallen kommer att rymma 6 padelbanor varav 2 är centercourts. Det är CA fastigheter som står bakom satsningen.

#Polhemsgatan


Kalmar Padel Arena

2020-05-08 Nu har Kalmar (äntligen) fått första padelhall. Namnet är Kalmar Padel Arena och hallen rymmer 5 padelbanor. Fler padelhallar planeras i Kalmar kommun. Både i Lindsdal (Fjölebro) och i Gröndal. Det ser däremot sämre ut för Öland. Padelhallen som skulle byggas i Färjestaden är försenad,då bygglovet upphävdes av Länsstyrelsen. Motiveringen var att utformningen skiljer sig för mycket från övrig bebyggelse. Vi håller tummmarna att även Öland får sin första padelhall snart.

Annons:


Adidas COURT CONTROL M finns hos Racqet

Du vet vad du gör. De här tennisskorna från adidas ger dig möjligheter. De har en mångsidig gummiyttersula som hjälper dig att dominera på alla typer av underlag. Den lätta ovandelen i mesh låter&hellip:

375.00


Senast uppdaterad: 2023-04-26.
Kalmar Padel listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.


Annons:


adipower Multiweight CTRL padelracket finns hos Racqet

Årets största nyhet från Adidas är här, Adipower Multiweight. En evolution av Adidas omtyckta Adipower serie. Kombinationen av 15k karbon och Adidas unika spin balde teknologi gör att racket ger&hellip:

4499.00


Senast uppdaterad: 2023-04-26.
Kalmar Padel listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.Vi finns på facebook!

Följ oss på facebook under namnet Kalmar Padel på facebook. Tack :-)

Padel i Fjölebro

2020-05-20 Samhällsbyggnadsnämnden i Kalmar har beviljat bygglov för en ny padelhall på fastigheten Förmannen 7 i Fjölebro. Fjölebro är området precis söder om Lindsdal. Det blir en padelhall på 860 m2 och som kommer att rymma 3 padelbanor. Padelhallen kommer att drivas av Anläggarna AB.

#Fjölebro #Linsdal #Anläggarna

Padel i Löttorp

2020-04-26 Löttorp på norra Öland har fått en utomhusbana för padel. Namnet på anläggningen blir Padel Arena Löttorp.

#Löttorp #Öland

Padel i Mönsterås

2020-03-29 Det ska byggas en padelbana vid Idrottsparken i Mönsterås. Premiär för den nya utomhusbanan beräknas bli i maj.

#Mönsterås


Nya arenan växer fram

2020-03-20 Arbetet med Kalmars nya padelhall går framåt. Ytterväggar, tak och en gjuten betongplatta är på plats. Men mycket jobb återstår. Kalmar Padel Arena håller på att byggas vid KIFAB Arena.

#KalmarPadelArena #kalmar


Padel Mexicano

Padel Mexicano är en spelform där spelschemat går ut på att matcherna ska bli så jämna som möjligt. Detta innebär också att motståndet blir tuffare ju bättre du spelar. Poängräkningen är precis som i Cup Americano (normalt till 32 poäng). När en spelomgång är färdigspelad, så är skapa programmet en ny spelomgång.Trekanten Padel

2020-03-20 Nu är Trekantens Padelcenter klara med sina två utomhusbanor i Trekanten. De erbjuder gratis spel på banorna mars månad ut. Bokning av padelbana krävs innan spel.

Hossmo Padel

2020-03-18 Hossmo BK skriver på sin facebooksida att "Någon har inatt eller under förmidagen krossat ett av glasen på vår padelbana". Hör gärna av er till dem om ni sett/hört något.

Kalmar Tennisklubb utökar till 3 padelbanor

2020-03-15 Kalmar Tennisklubb har byggt en tredje padelbana vid sin anläggning vid Gröndal. Det är härligt att se att padelsporten fortsätter att växa i Kalmar.

Färjestaden

2020-01-08 Färjestaden ser ut att få en padelhall. Småland Padel Society AB har nämligen lämnat in en bygglovsansökan för en kombinerad padelhall och idrottshall i Färjestaden, Öland. Detta blir i så fall Ölands första inomhushall för padel. Utomhusbanor finns vid Ekerums Resort och i Borgholm. Småland Padel Society har två anläggningar igång i Småland (Alvesta och Nybro) och padelhallar på gång i Oskarshamn och även nu i Färjerstaden.

Nybro Padel Society

2019-12-10 Nybro Padel Society är en modern padelanläggning, som rymmer 5 toppmoderna padelbanor och är placerat vid Ljunghaga, i närheten av Åkrahällskolan. På andra våningsplan finns en trivsam lounge med utsikt över padelbanorna. Det finns även en padelshop, som kommer att sälja allt från padelrack till skor, väskor, kläder, lindor, presentkort och annat kul.

Torsås Padel

På 30 minuters avstånd från Kalmar finns en utomhusbana i Torsås.

Regler

• Man spelar alltid dubbel (Undantag är på singelbanor). • Poängräkning är precis som i tennis (Undantag är vid spelformen Cup Americano.) • Linjerna på planen används endast vid serve. • Serve ska slås underhands och studsa i motspelarnas serveruta. • Serve får studsa upp i glasväggen men om den studsar i galler är den felaktig. • Man har två servar på sig. • Om bollen går direkt i motspelarnas vägg så räknas den som ute. Innan bollen tar i motspelarens vägg så måste den studsa i marken. • Man får spela volley (inte på serve), halvvolley eller låta bollen studsa på glas/gallervägg. • Man får även slå bollen på sin egen glasvägg för att få över den till motspelarnas planhalva. • Man får inte slå bollen i gallret på sin egen sida.
fullständiga regler finns på www.svenskpadel.se (Svenska Padelförbundet).Kalmar Padel - Spela Padel i Kalmar.
Kalmarpadel.se registrerades 2018-05-04.
Uppdaterad 2024-01-30
Vi använder kartdata från PadelCup och Google.
Vi listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.
Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.

Annonser


Filtrera sökning efter varumärke:
Adidas | Asics | Babolat | BullPadel
Drop Shot | Dunlop | Head | Nike | Prince | RS | Starvie | Stiga Padel | Tretorn | Vibor | Wilson |
Filtrera sökning efter kategori:
Overgrip | Padelgrip | Pascal Box |


Kalmar Padel listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar. Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.Instagram

Kalmar Padel finns på facebook och instagram under namnet Kalmarpadel. Om du lägger ut en bild från en padelbana i Kalmarområdet, så kom ihåg att tagga bilden med #kalmarpadel.