Kalmar Padel- Spela Padeltennis i Kalmar. Hitta Padelbanor i Kalmar. Padelhall i Kalmar. Inomhusbana för Padel i kalmar.


Välkommen till Kalmar Padel. Padel är en racketsport, som ibland beskrivs som en blandning mellan tennis och squash. Padel är mycket enklare (och roligare) att spela än tennis och bollduellerna blir längra. Du kommer snabbt att märka hur roligt padel är. Dessom är det socialt. Padel spelas i dubbel, med 2 spelare i varje lag. Populärt är att spela padel i turneringar med spelformen Cup Americano. Då spelar man med olika medspelare i varje match. Under 2020 fick Kalmar sin första padelhall. Nu kan Kalmar ebjuda ett stort antal padelanläggningar.

Gilla Kalmar Padel på facebook och följ padelns utveckling i Kalmarregionen.Kalmar Stängsel Padel Arena

2021-02-11 Just nu pågår byggnationen av en ny padelhall utanför Trekanten. Namnet på padelhallen blir Kalmar Stängsel Padel Arena. Placeringen är vid Harby.

Annonsör


Bygglov?

2021-02-11 Norra Möckleby Padel inväntar besked från kommunen om bygglov behövs eller inte. Det verkar som att någon granne har klagat hos kommunen. Det är ett ridhus som håller på att förvandlas till en padelhall på Östra Öland. Så istället för ridsport så blir det padel(sport). Der borde inte krävas något bygglov då det fortfarande är sportverksamhet. Vi håller tummarna för Norra Möckleby Padel. Öland behöver fler padelhallar. Landsbygden också.

Annons


XLPADEL.com

- Din padelbutik på nätet

Dags för nytt padelracket? Välkommen in till XLPADEL.com - Sveriges bästa sortiment av allt inom padel. Här hittar du padelrack för alla typer av speltyper och nivåer, padelbollar, grepplindor och tillbehör från välkända varumärken.


Mönsterås Padelcenter

Publicerad: 2021-02-07 Mönsterås Padelcenter blir en modern padelhall, med fyra inomhusbanor från Adidas och UniSport. Padelhallen kommer att stå klar under våren. Ett annat projekt i Mönsterås är Padel for fun, som planera att öppna 4 st padelbanor (utomhus).

Nybro City Padel

Publicerad: 2021-02-07 Idag var det premiär för Nybro City Padel. Nu finns det två padelhallar i Nybro, med totalt 11 inomhusbanor. Nybro City Padel har sex padelbanor och Nybro Padel Society har fem banor. Det kommer även att byggas en tälthall ( med två inomhusbanor) i Alsterbro.

Nybro

Publicerad: 2021-02-05 Nu kommer det att gå att värma upp med utrustning i världsklass på Nybro Padel city. De har nämligen börjat samarbeta med Malkars Träningscenter. Det kommer att finnas löpband, assaultbikes, cyklar med mera i padelhallen.

Färjestaden

Publicerad: 2021-02-04 Barometern skriver att motståndet mot den planerade padelhallen vid Färjehallen växer. Det är grannarna, som har överklagat det positiva förhandsbeskedet från kommunen.

Björnhovda Padel

Publicerad: 2021-02-01 Snart är första padelhallen i Färjestaden klar. Det blir nybyggd padelhall, med 3 padelbanor i Färjestaden (Björnhovda). Namnet blir Björnhovda Padel.

Ny padelhall i Nybrokommun

Publicerad: 2021-01-20 Barometern skriver om en ny padelsatsning i Alsterbro. Det är en tälthall, med två padelbanor ska ska byggas i Alsterbro. Sedan tidigare så finns det en utomhusbana för padel i samhället. Alsterbro ligger cirka 3 mil från centralorten i Nybro kommun.

Ljungbyholm får singelbana.

Publicerad: 2021-01-20 Ljungbyholm får singelbana. Malkars ska nämligen bygga singelbanor vid sina anläggningar i Ljunbyholm och i Nybro. Sedan tidigare är det klart attt de även ska uppföra en singelbana i Färjestaden.

Nybro City Padel

Publicerad: 2021-01-19 I början av 2021 öppnar Nybro City Padel - en ny padelhall i Nybro med sex padelbanor, varav 2 kommer vara singelbanor. Underlaget är Mondo STX Supercourt., vilket är samma underlag som används i World Padel Tour! Perfekt takhöjd (8,5 meter) för tuffa och jämna matcher och en miljö som bjuder in till glädje och entusiasm. Padelanläggningen är belägen på Emmabodavägen 9 i Bong Ljungdals gamla hallar.

RABATTKOD

Publicerad: 2021-01-10 Rabattkoden nätrullare ger 12% rabatt på hela sortimentet (gäller dock ej redan nedsatta produkter) hos Nordic Padel. Erbjudandet gäller så länge rabattkoden nätrullare är aktiv i deras webshop. Till butiken

RABATTKOD

Publicerad: 2021-01-10 Rabattkod padel2021 ger 5% rabatt på alla nya padelracket, går ej att kombinera med andra rabattkoder, hos Padelspecialisten. Erbjudandet gäller så länge rabattkoden padel2021 är aktiv i deras webshop. Till butiken

Färjestadens Padel

2021-01-05 Färjestadens Padel ska bygga en singelbana, som beräknas bli klar i mars.

no1 Padel Center

2021-01-04 Just ny byggs det en ny padehall vid Giraffen köpcenter, som beräknas bli klar 1 juli. Nu planeras det också för 4-6 utomhusbanor runt hallen.

Gott nytt år!

2020-12-31 Vi önskar alla ett Gott nytt år!

Hansa Active Arena

2020-12-22 Namnet på nya arenan blir Hansa Active Arena. 10 padelbanor och konferensmöjligheter. Hallen kommer byggas vid Norra vägen, söder om Kalmar Stadsmission (Gamla Östra Småland). Bygglov beviljades förra veckan. Padelanläggningen beräknas bli klar under sista kvartalet 2021.

Norra Möckleby

2020-12-21 I Norra Möckleby på Öland håller ett ridhus på att förvandlas till en padelhall. Totalt blir det 2 padelbanor, som beräknas bli klara i augusti.

Hansa Padel

2020-12-19 Hansa Padel har fått bygglov för en padelhall vid Norra vägen i Kalmar. Storleken på padelhallen bantas ner till aft rymma 10 padelbanor. Från början var tanken att hallen skulle rymma 17 padelbanor.

Annons:


Varlion LW Hexagon 8.8 20231249.00


Uppdaterad: 2023-04-26


Annons:


Adidas Rx 2000 Light 2023

Om du letar efter prestanda och minskad vikt är RX2000 LIGHT ditt racket. Ett exceptionellt racket för spelare på mellannivå som innehåller tekniken STRUCTURAL POWER med kolfiberförstärkningar i&hellip:

1269.00


Uppdaterad: 2023-04-26


Kalmar TK

2020-12-15 Kalmar TK har bytt bokningssystem till Playtomic. Vi har uppdaterat länken i tabellen ovan.

Färjestaden

2020-12-15 Malkars kommer att bygga en singelbana vid sin anläggning i Färjestaden. Sedan tidigare så har Malkars en singelbana vid anläggningen Kalmar Västra.

Padel i Smedby

2020-12-03 Snart är padelbanan i Smedby klar. Den byggs vid Tingbyskans idrottsplats. Invigning sker Onsdagen den 9 december

Regler

• Man spelar alltid dubbel (Undantag är på singelbanor). • Poängräkning är precis som i tennis (Undantag är vid spelformen Cup Americano.) • Linjerna på planen används endast vid serve. • Serve ska slås underhands och studsa i motspelarnas serveruta. • Serve får studsa upp i glasväggen men om den studsar i galler är den felaktig. • Man har två servar på sig. • Om bollen går direkt i motspelarnas vägg så räknas den som ute. Innan bollen tar i motspelarens vägg så måste den studsa i marken. • Man får spela volley (inte på serve), halvvolley eller låta bollen studsa på glas/gallervägg. • Man får även slå bollen på sin egen glasvägg för att få över den till motspelarnas planhalva. • Man får inte slå bollen i gallret på sin egen sida.
fullständiga regler finns på www.svenskpadel.se (Svenska Padelförbundet).Kalmar Padel - Spela Padel i Kalmar.
Kalmarpadel.se registrerades 2018-05-04.
Uppdaterad 2024-01-30
Vi använder kartdata från PadelCup och Google.
Vi listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.
Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.

Annonser


Filtrera sökning efter varumärke:
Adidas | Asics | Babolat | BullPadel
Drop Shot | Dunlop | Head | Nike | Prince | RS | Starvie | Stiga Padel | Tretorn | Vibor | Wilson |
Filtrera sökning efter kategori:
Overgrip | Padelgrip | Pascal Box |


Kalmar Padel listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar. Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.Instagram

Kalmar Padel finns på facebook och instagram under namnet Kalmarpadel. Om du lägger ut en bild från en padelbana i Kalmarområdet, så kom ihåg att tagga bilden med #kalmarpadel.