Kalmar Padel- Spela Padeltennis i Kalmar. Hitta Padelbanor i Kalmar. Padelhall i Kalmar. Inomhusbana för Padel i kalmar.


Välkommen till Kalmar Padel. Padel är en racketsport, som ibland beskrivs som en blandning mellan tennis och squash. Padel är mycket enklare (och roligare) att spela än tennis och bollduellerna blir längra. Du kommer snabbt att märka hur roligt padel är. Dessom är det socialt. Padel spelas i dubbel, med 2 spelare i varje lag. Populärt är att spela padel i turneringar med spelformen Cup Americano. Då spelar man med olika medspelare i varje match. Under 2020 fick Kalmar sin första padelhall. Nu kan Kalmar ebjuda ett stort antal padelanläggningar.

Gilla Kalmar Padel på facebook och följ padelns utveckling i Kalmarregionen.Färjestadens Padel Society

2021-07-07 Snart öppnar Färjestadens Padel Society, med fyra inomhusbanor och tre utomhusbanor i Färjestaden på Öland.

Hansa Active Arena

2021-07-05 Nu monteras väggarna på Hansa Active Arena vid Norra vägen. Anläggningen planeras att öppna 4 december och kommer då vara Kalmars största padelhall.

Vamos Padel Club

2021-07-05 Nu har Vamos Padel Club öppnat i Kalmar. En toppmodern padelhall med Bistro & Bar.

Vamos Padel Club

2021-07-01 Snart är det premiär för Vamos Padel Club, en toppmodern anläggning med 6 padelbanor, varav 2 centercourts. Det är Kalmars största padelhall och den ligger på Polhemsgatan vid Kvarteret Giraffen. Hallen har 11 meter i takhöjd med svart akustiktak. Anläggningen har restaurang & bar mned fullständiga rättigheter, Kids Club (med Playstation), lounge, padelshop mm.


Hatstore Padelbana

2021-06-28 Hatstore's padelbana i Berga industriområde i Kalmar.

Möre Golfklubb

2021-06-17 Möre Golfklubb i Söderåkra har byggt två utomhusbanor för padel. Nu finns det padelbanor i Bergkvara, Torsås och Söderåkra i Torsås kommun.

Torsås Padel

2021-06-17 Torsås Padel bygger en padelhall, med två dubbelbanor och en singelbana. Öppning beräknas ske i sommar.

Mönsterås Padelcenter

2021-06-09 Nu har Mönsterås Padelcenter öppnat upp sin nya fina anläggning!

Padel Arena Borgholm

2021-06-08 Padel Arena Borgholm kan erbjuda 2st väderskyddade banor, samt 4 dubbelbanor och 2 singelbanor utomhus. Nästa vecka så blir anläggningen komplett. Då går det även att boka två banor inomhus.

Färjeparkens Padel

2021-05-24 Färjeparkens Padel beräknas bli klar under juni. Det blir fyra padelbanor vid Färjehallen i Färjestaden. En av padelbanorna kommer att bli en singelbana.

Hansa Active Arena

2021-05-23 Nu monteras stålstommen på Hansa Active Arenan, som byggs vid Norra vägen i Kalmar. Det kommer att bli Kalmars största padelarena.

Vamos Padel Club

2021-05-14 Nu har Vamos Padel Club fått upp loggan på sin kommande padelhall vid Giraffen. Premiären för Vamos Padel club beräknas bli 1 juli.

Vita Sand Padel

2021-05-12 Tjänstemännen i samhällsbyggnadsnämnden föreslår avslag på bygglovsansökan för padelbana i Vita Sand. Det är inte säkert att politikerna följer tjänstemännens förslag. Beslut kommer att fattas 20 maj. (Beslutet blev avslag.)

Kalmar Stängsel Padel Arena

2021-05-11 Nu går det att boka padelmatcher på Kalmar Stängsel Padel Arena. Det är en nybyggd padelhall, med tre padelbanor, precis utanför Trekanten.

Padelbanor i centrala Kalmar.

2021-04-27 Det spekuleras om att det ska byggas padelbanor i Nordens gamla lokaler i kvarteret Palmen vid Södra vägen i Kalmar. P&E fastigheter har nämligen sökt tillfälligt bygglov för få använda en stor lagerlokal i kvarteret till idrottsverksamhet.

Krankelösa Padel

2021-04-25 Nu är utebanorna vid Krankelösa Padel (Ljungbyholm) klara.

Färjestadens Padel

2021-04-27 Imorgon kommer Färjestadens Padel att öppna upp sin nya singelbana. Sedan tidigare så finns det två dubbelbanor.

Ziwa Padel

2021-04-15 Ziwa Mekaniska bygger två padelbanor vid sin anläggning på Rökgatan 4 i Färjestaden. Det kallar vi bra personalvård! Padelbanorna kommer också kunna utnyttjas av andra spelsugna.

Kalmar Stängsel Padel Arena

2021-04-15 Kalmar Stängsel Padel Arena är snart klar och beräknas öppna under maj månad.

Nu startar bygget!

2021-04-08 Kalmar TK har idag startat bygget av sin nya padelhall. Den förväntas bli klar i slutet av sommaren (juli/augusti).

Gratis Padel

2021-04-01 Gratis spel på Mönsterås Padel Nynäs under hela påskhelgen! (T.o.m söndag). Ni är välkomna att testa padelbanorna under dygnets ljusa timmar, i väntan på att belysningen ska kopplas in. Banorna behöver lite tid att sätta sig ordentligt innan dom är perfekta, så ni får ha lite överseende med att det kan bli någon konstig studs på nått ställe. Boka gör ni på MATCHi.se
Boka

Glad Påsk

2021-04-01 Vi önskar alla en Glad Påsk och mycket padel och påskgodis.

Färjeparkens Padel

2021-03-17 Under våren 2021 så kommer Färjeparkens Padel att bygga fyra padelbanor vid Färjehallen i Färjestaden. En av padelbanorna kommer att bli en singelbana.

Mönsterås Padelcenter

2021-03-14 Mönsterås Padelcenter bygger en modern padelhall, med fyra banor. Hallen beräknas stå klar i mitten/ slutet av maj.

Krankelösa Padel

2021-03-13 Krankelösa Padel håller på att bygga två utomhusbanor i utkanten av Ljungbyholm.

Smedby Boik Padel

2021-03-13 Smedby Boik Padel har en padelbana vid Tingbyskans i Smedby. Padelbanan ligger bakom värmeverket vid idrottsplatsen.

Full fart i Borgholm

2021-03-10 Padel Arena Borgholm bygger just nu en padelhall med två banor, samt ytterligare två väderskyddade banor under tak.

Ny AnnonsörVamos Padel Club

2021-03-08 Vamos Padel Club är namnet på nya padelarenan vid Giraffen.

Vita Sand

2021-03-04 Vita Sand ser ut att få två utomhusbanor.

Hossmo Padel bygger ut!

2021-03-04 Hossmo BK Padel utökar med en padelbana, som beräknas bli klar i slutet av april.

Annons


XLPADEL.com

- Din padelbutik på nätet

Dags för nytt padelracket? Välkommen in till XLPADEL.com - Sveriges bästa sortiment av allt inom padel. Här hittar du padelrack för alla typer av speltyper och nivåer, padelbollar, grepplindor och tillbehör från välkända varumärken.


Trekanten

2021-03-03 Här byggs Kalmar Stängsel Padel Arena i Harby utanför Trekanten.

Ny AnnonsörGiraffen

2021-03-02 Nu monteras väggarna på nya padelhallen vid Giraffen.

Padel Syd

2021-03-01 Nu monteras padelbanan vid Kalmarrondellen i Nybro. Det blir Padel Syds första anläggning. Padel Syd ska också öppna upp en padelanläggning i Lessebo.

Bildkälla: NybroPadel.se


Premiär för Björnhovda

2021-02-25 Idag var det premiär för Björnhovda Padel i Färjestaden. Det är en nybyggd padelhall, med 3 padelbanor, som är belägen i lantligt läge i Björnhovda, precis utanför Färjestaden.

Bildkälla: ÖlandPadel.se


Mönsterås Padel Nynäs

2021-02-21 Mönsterås Padel Nynäs håller på att bygga 3 padelbanor (2 dubbel och 1 singel) belägna med havsutsikt vid natursköna Nynäs idrottsplats. Alla banor kommer att vara WPT-klassade, vilket ställer högsta krav på banor, belysning och underlag.

Grönt ljus

2021-02-21 Grönt ljus för Norra Möckleby Padel på Öland. Mörbylånga kommun har meddelat att inget bygglov behövs. Hallen är snart klar för öppning!

Bakslag för utomhusbanor vid Giraffen

2021-02-18 Politikerna i samhällsbyggnadsnämnden gick på tjänstemännens förslag och avslog ansökan om bygglov för fem utomhusbanor i anslutning till den redan beviljade padelhallen.

Malkars Nybro

2021-02-18 Malkars bygger singelbana vid sin anläggning i Nybro.

Padel i Örsjö

2021-02-17 Tidningen Barometern skriver att det planeras för en padelbana i en industrilokal i Örsjö, utanför Nybro. Industrilokalen har tidigare används av Örsjö belysningar. Om bygglovet beviljas och allt går som planerat så hoppas ägarna (NiRo fastighet AB) att padelanläggningen blir klar till 1 juni.

Fem utomhusbanor vid Giraffen

2021-02-16 På torsdag kommer Samhällsbyggnadsnämnden att fatta beslut om bygglov ska beviljas för fem utomhusbanor vid padelhallen (No1 Padelcenter) vid Giraffen. Tjänstemännen föreslår avslag på ansökan om bygglov. Men det är upp till politikerna att fatta beslutet. Vi håller tummarna att bygglovet för 5 utomhusbanor kommer beviljas.

Bildkälla: Samhällsbyggnadsnämnden, Kalmar.


Kalmars nästa padelhall.

2021-02-11 Nu är stålstommmen monterad för nya padelhallen (No1 Padelcenter) vid Polhemsgatan. Padelhallen kommer att rymma 6 padelbanor, varav 2 blir centercourts. Det planeras även för 4-6 utomhusbanor vid padelhallen.


Regler

• Man spelar alltid dubbel (Undantag är på singelbanor). • Poängräkning är precis som i tennis (Undantag är vid spelformen Cup Americano.) • Linjerna på planen används endast vid serve. • Serve ska slås underhands och studsa i motspelarnas serveruta. • Serve får studsa upp i glasväggen men om den studsar i galler är den felaktig. • Man har två servar på sig. • Om bollen går direkt i motspelarnas vägg så räknas den som ute. Innan bollen tar i motspelarens vägg så måste den studsa i marken. • Man får spela volley (inte på serve), halvvolley eller låta bollen studsa på glas/gallervägg. • Man får även slå bollen på sin egen glasvägg för att få över den till motspelarnas planhalva. • Man får inte slå bollen i gallret på sin egen sida.
fullständiga regler finns på www.svenskpadel.se (Svenska Padelförbundet).Kalmar Padel - Spela Padel i Kalmar.
Kalmarpadel.se registrerades 2018-05-04.
Uppdaterad 2024-01-30
Vi använder kartdata från PadelCup och Google.
Vi listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.
Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.

Annonser


Filtrera sökning efter varumärke:
Adidas | Asics | Babolat | BullPadel
Drop Shot | Dunlop | Head | Nike | Prince | RS | Starvie | Stiga Padel | Tretorn | Vibor | Wilson |
Filtrera sökning efter kategori:
Overgrip | Padelgrip | Pascal Box |


Kalmar Padel listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar. Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.Instagram

Kalmar Padel finns på facebook och instagram under namnet Kalmarpadel. Om du lägger ut en bild från en padelbana i Kalmarområdet, så kom ihåg att tagga bilden med #kalmarpadel.