Kalmar Padel- Spela Padeltennis i Kalmar. Hitta Padelbanor i Kalmar. Padelhall i Kalmar. Inomhusbana för Padel i kalmar.
pascal box . - Kalmar Padel.

Bullpadel Pascal Box 3B

Är du trött på att alltid behöva köpa nya bollar innan varje speltillfälle? Bullpadel Pascal Box är ett innovativt bollrör som trycksätter bollarna igen efter användning. Trycksättningen förlänger&hellip:

.-


Priset uppdaterades: 2022-05-27 via automatisk prisfil.Bullpadel Pascal Box

Bullpadel Pascal Box är ett måste för alla som spelar padel ofta. Pascal Box är en tryckbehållare som gör att bollarna bibehåller trycket och därmed förlänger livslängden. Detta i sin tur gör&hellip:

495.00


Priset uppdaterades: 2022-05-27 via automatisk prisfil.Pascal Box 3B

Pascal Box 3B är en tryckbehållare som efter träning eller match bibehåller trycket i bollarna till nästa användande. Detta gör att livslängden på bollarna ökar och vilket bidrar till bättre&hellip:

549.00


Priset uppdaterades: 2022-05-27 via automatisk prisfil.Pascal Box

Pascal Box är den ultimata uppfinningen för att återfå det godkända trycket i redan använda padel- och tennisbollarna. När du spelat färdigt lägger du bollarna i behållaren och ställer enkelt&hellip:

695.00


Priset uppdaterades: 2022-05-27 via automatisk prisfil.Pascal Box Pro

OBS! Leveranstid på 4-6 veckor. Kontakta oss gärna på kundservice@padelson.se för mer information gällande leveransmöjligheter. Pascal Box Pro är en tryckbehållare som behåller och laddar upp&hellip:

14995.00


Priset uppdaterades: 2022-05-27 via automatisk prisfil.Vi listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.
Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.